maanantai 21. maaliskuuta 2016

Ypäjä Winter Show

Pilkku jatkoi aiempien suunnitelmien mukaan kautta Ypäjällä, hyppäämällä sekä la että su yhden 110cm luokan. La verkassa Pilkku oli aivan loistava mutta rata alkoi ensimmäisen esteen (okseri ulos kulmasta) takapuomin tiputuksella, syystä tuntemattomasta. Siitä jatkui pitkä kaareva tie pystylle missä hevonen pääsi vähän yllättämään minut ja stoppasi huolimatta ihan hyvästä lähestymisestä, ajattelimme sen vetäneen herneen nenään ensimmäisestä esteestä. Ratsastin pystylle uudelleen hyvin vahvasti ja paineella jolloin hyppy jäi laa'aksi joten myös siitä tiputus. Loppurata meni kuitenkin hyvin ja Pilkku toimi hyvin tämän äksidentin jälkeen.


Su olin paremmin perillä ja aloitin radan paljon isommalla laukalla ja hain sujuvaa menoa eteenpäin. Ja se toimi paljon paremmin, kaikki paikat eivät olleet aivan priimat mutta Pilkku oli hyvin pohkeen edessä eikä epäröinyt hypätä. Yksi puomi tuli mistä otan kyllä syyt omille niskoilleni, päästin Pilkun vähän turhan pitkäksi esteen edessä ja hieman lähelle. Perusradan viimeisenä oli sarja, tultiin vähän ronskisti sisään ja Pilkku sai nostaa jalkansa nopiaan, onneksi teki eikä tullut enempää virhepisteitä. Olimme hevoseen tosi tyytyväisiä ja saimme paljon kokemusta ja kikka kolmosia taskuun jatkoa ajatellen! :)

Sunnuntain 110cm youtubessa

Seuraavaksi Pilkku menee omistajansa kanssa koulukisoihin, me jatkamme todennäköisesti 10.4 Hyvinkäällä ja sen jälkeen Ypäjä Spring Showlla. Tarkoitus olisi vihdoin saada Caracaskin kilpailemaan kun se on jokseenkin venynyt. Kotona olisi myös muutama muukin mielenkiintoinen hevonen mutta niiden kanssa treenataan ensin ettei mennä soitellen sotaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti