maanantai 18. huhtikuuta 2016

Luka hyppää & pizzaslice

Campsoni oli sunnuntaina sitten viides eli sama pääsiäismuna-ajatus toimi :) Tänään juoksutin hänet, juoksutuksen jälkeen päästin sen vapaaksi kun ajattelin että haluaa varmaan piehtaroida kun kerrankin oikeen sannalle pääsee ja mä saan kasattua esteet Lukaa varten. Siinä se tapitti portin edessä, välillä vilkaisi mua et hei haloo mennääs sitte ja patsasteli vaan. Se on ihan uskomattoman laiska elukka :D Kyllä hän sit ihan viimetingassa ymmärsi kupletin juonen ja kävi piehtaroimassa.

Lukan kanssa hypättiin tänään, sunnuntaina mennään Raisioon ja aloitetaan The Tulevan Tähden ura joten oli pientä radantynkää (tolpat loppuu kesken jos meinaa kentän rakentaa täyteen, voisikin olla seuraava projekti). Edelleen ylisöpö heppa, voi että se on hoksannu nää jutut nopeasti ja hyppää innoissaan. Aika rauhassa ollaan esteitä nostettu että säilyy itsevarmuus, tuntuu toimivan. Kun lopetettiin hehkutin kauheesti Juhalle miten kiva tämä on ja hää palautti mun maanpinnalle sanomalla että mahdanko olla niin hirvee fani kun se pyöräyttää mut syömään hiekkaa viikonloppuna? Pöh, kyllä varmasti! Tässä video ihan viimeisistä hypyistä.

Pilkkukin pääsi tänään liinanpäähän, muuten olisin pitänyt tänään sillä vapaan mutta näin ne saa Camun kanssa molemmat huomisen ja sitten taas jatketaan, molempien seuraava tähtäin on Hyvinkää kahden viikon päästä. Ponin kanssa käytiin aamulla ensin maastossa hölkkäämässä ja sen jälkeen kentällä vähän hommissa, hienoja laukanvaihtoja se tekee, olisin voinu vaan nautiskella ja mennä kahdeksikkoa siellä.

Päivän viimeiseksi jätin Kimon, mentiin ravipuomeja kentällä. Liike lähtee lantiosta, dinz dinz. Selän kanssa kun oli sitä ongelmaa niin rakennan sille lihasta ennenkuin lyön sille yhtäkään estettä eteen, tervehän se on jo. Kentällä oli pari poniratsukkoa samaan aikaan, juuri kun ajattelin aloittaa laukkaamisen niin he meinas lähteä maastoon loppukävelyille. Aika noloa oli kysyä et voisko toinen jäädä että mä uskallan laukata tän mun hevosen kanssa :D Kyllä siis Kimo aivan hyvin menee kentällä yksinkin mutku hän on nyt tämmösessä herkässä mielentilassa oleva dynamiittipötkylä ni se yleensä vähän kaataa hänen maailman jos kaik tollai vaan yhtäkkii lähtee ja voi kauheeta.

Ainiin ja päivän loppukevennys! Tullessaan Lukaa jännitti vähän selkäännousu, ei siis mitään sen suurempaa mutta halusin tehdä siitä helpon ja rennon jutun joten Juha auttoi pitämällä kiinni ja syöttämällä pari namia sille samalla tavalla kuin Kimon kanssa tehtiin silloin kun sen kanssa oli vaikeeta nousta selkään. No nyt kun on homma hoidossa ja selkäännousu on aivan piece of cake (molempien kanssa) niin aina kun Juha tulee pitämään Lukasta kiinni on tilanne Lukan silmissä tämä:

Haahaa. Oon niin hulvaton etten tiedä miten toi yks kestää mua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti