tiistai 12. huhtikuuta 2016

Luka treenaa, Camukin siihen suuntaan

Viime perjantaina hyppäsin Lukan kanssa kentällä, simppeleitä esteitä, kaksi yksinäistä pystyä ja kaksoissarja. Luka on niin ylisöpö heponen, oikeasti sillä on korvatkin varmaan 90% ajasta hörössä. Se on vähän vihreä jannu vielä ratsain mutta tykkään aivan hirveästi, se suhtautuu uusiin asioihin järkevästi ja on kovasti utelias. Risulaatikkokin tuli nyt testattua, siitä mentiin reippahasti yli! Ollaan jo katsottu sille sen kisauran aloitukseen sopivat kilpailutkin, ehditään vielä pari viikkoa treenaamaan ennen niitä. Luka on harpponut isoja askeleita eteenpäin ja minulla on hyvä tunne siitä :)

Tässä kuva tältä päivältä minun rakkaushevosesta, valmiina äksöniin! Aivan innoissamme lähdettiin kentälle hommiin, alkuinnostus Camulla hävisi jo kentän kohdalla joten mentiin hakemaan reippautta maastosta tekemällä pitkät alkukävelyt. Sitten mentiin kentälle ja hompotettiin menemään, ratsastajana Pallomasi ja ratsuna pitkänmallinen saksanlehmä... Tämän urheilun jälkeen oltiin molemmat oikein tyytyväisiä ja lompoteltiin talliin :) Huomenna otetaan vähän hyppyjä että ollaan sitten Ypäjällä kartalla tehtävistä, uskoisin että vauhtia riittää jokseenkin enemmän kuin tänään. On muuten uskomatonta miten laiska hevonen tuo osaa olla kun miettii että se on oikeasti aika osaava ja muutenkin hyvä hevonen :D

Olen niin huikean innostunut siitä että päästään vihdoin (1,5v! Hyvin pitkä aika!) kisoihin, olen kehittänyt pomminvarman suunnitelmankin: Mennään radalle, Camu tekee sen minkä parhaiten osaa ja minä koitan olla pahemmin sitä häiritsemättä. Aika hyvä eikö vaan? Katsotaan mitä mieltä Camu sitten Ypäjällä on (; Ainakin treeneissä ollaan hypätty menemään hippulat vinkuen mikä on hyvä merkki.

Kuva, jonka @kjjokinen1 julkaisi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti