sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Pilkku Hyvinkäällä

Taas mentiin uuteen paikkaan, siis Hyvinkäälle Riders Inniin. Vähänkuin olis kotiin ajanut kun tuli niin paljon reissattua Shokin kanssa siihen viereen Hyvinkään hevossairaalaan.

Hieno paikka, iso kenttä ja nyt näin nämä paljon puhutut valkoiset pohjat. Jes ja vau ja varmasti mennään uudelleen! Mukana oli vain Pilkku koska Camu rokotettiin maanantaina, kyllä vähän harmitti etten voinut ottaa sitä myös kun olisi ollut kivat sujuvat radat. Hyppäsin 105cm (2-taso) ja 115cm (3-taso). Ensimmäinen luokka meni ihan jees. Koko rata sujui ja tuli hyviä paikkoja hyvästä laukasta mutta kaksoissarjan b-osa tuli alas. Vähän ehkä tultiin liian sujuvasti sisään okserille ja takasilla sitten tipahti pysty.

Seuraavassa luokassa meillä oli hyvä flow! Verryttelyt meni just eikä melkeen suunnitelmien mukaan, ei tarvinnut ottaa montaa hyppyä että asetukset toimi. Edettiin hyvää laukkaa reippaasti koko radan ja Pilkku hyppäsi mielellään. Pakko meidän oli sujua kun tehtiin perusradan nopein aika vaikka otin tilaa esteiden välissä, tai näin päättelin. Ykkönen, kakkonen, kolmonen, jees, nelosella oli tasaokseri jonka edessä ratsastin liikaa. Keskityin menemään esteen yli ja laitoin liikaa painetta ja mentiin vähän matalaksi. Että seuraavaksi less is more! Sitten oli linja pitkällä sivulla, okserilla tosi hyväntuntuinen, ennakkosuunnitelmistani poiketen lisäsin yhden askeleen ennen sarjaa ettei b-osalla olisi ongelmaa. Seiskalle kävi vähän hassusti jotain, laukka meinasi jäädä kaarteeseen ja sitten oltiinkin jo vinoina, joten vähän helppasin että hop hop tassut ilmaan. Viimeisenä oli myös tasainen okseri joka sitten vaan lennettiin yli. Hyvä hevonen, kehuin maalilinjalla ja sithän se läks. Vähän nolotti kun jouduin volttaamaan että sain siirrettyä käyntiin. Nauroin kyllä ääneen :D

Eli hevoseen olen hirveän tyytyväinen koska meidän yhteistyö on kokoajan varmempaa ja sehän oli hyvä! Tuloksellisesti kaksi neljän virhepisteen rataa ei tietenkään ole sitä mitä lähdin hakemaan, mutta ruusukkeen kiilto silmissä mennään jatkossakin ;P

Ensiviikonloppuna sitten Ypäjälle, Camulle yksi pikkuluokka la sekä su ja Pilkku hyppää kympin ja kahden :) Vähän hirvittää nämä nykyiset kisamaksut, että haluan hypätä kaksi miniluokkaa (100cm) kakkostasolla (!!) ja maksan siitä huvista 80€. Tottakai kaikki on vapaaehtoista ja köyhät kyykkyyn jne, mut vähän närästää joka tapauksessa. Noh, kattellaan ja kuunnellaan. Esinepalkinnot oli kanssa muuten. Viimeksi sain seinäkellon suoraan halpakrääsästoresta ja lenkkarit jotka kesti käyttöä pari kuukautta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti