sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

Kisaloma

Kaikilla hevosilla on nyt lyhyehkö kisakesäloma ennen heinäkuun toista viikonloppua alkavaa loppukautta :) Ohjelmassa on satuloiden tarkistelua, hammashoitoa, hierontaa, Camulla huoltotsekkaus klinikalla ja paljon pitkiä maastoja joka elukalla. Kimonkin kanssa olen nyt kunnostautunut ja uskaltautunut laukkaamaan maastossa, vielä en ole tippunut mutta varmasti sekin tässä pian tapahtuu. Muuten se on ihan kohtalaisen ratsastettavissa sielläkin mutta jos se pääsee keräämään liikaa kierroksia ja pukittamaan niin se on lähes aina että sayonara ja pää edellä puskaan :D Toivottavasti kuitenkin tasoittuu kun nyt käydään enemmän.

Nämä viisikin eritasoilla kilpailevaa hevosta on aika mielenkiintoisia sovittaa kaikki kisakalenteriin ja mieluiten vielä samoihin kisoihin. Ihan jokaikisenä viikonloppuna kaikki muut kuin minä ei kuitenkaan ole kiinnostuneita kisoissa hengaamaan, vaikka minä en sitä aina ihan ymmärrä. Ongelmana on myös minun traikkukortittomuus (pakko hoitaa se asap) ja kuokkikuskien (Juha ja pappa) työt. Työt haittaa aina vapaa-aikaa! Seuraavaksi ollaan menossa 8-10.7 Saloon, työviikko joten vain la ja mahd. su. Sitä seuraavalla viikolla jatketaan edelleen Salossa, silloin onneksi Pilkun ihana omistaja on lupautunut perjantaina kuskaamaan ja toivottavasti tässä nyt järjestyisi niin että pääsisin kuokilla matkaan torstaina, saisin mukaan kaikki nuoret (sis. Kimon, wannabe-nuori) eli näillä näkymin kolme tai neljä hevosta. Siellä oli maksutkin todella alhaiset sinä päivänä, ruusukepalkinnoilla, joten iso peukku!

Alla pari kivaa kuvaa viimekertaisista kisoista Hyvinkäällä, kaikenkaikkiaan ihan ok meni sielläkin, kaksi ruusukettakin tuli :) Hyppäsin pitkän veden Pilkun kanssa aika suvereenisti, että se oli tosi positiivinen juttu mulle :) Minttu-poni hyppäsi avoimen metrin puhtaasti ja sijoittuen ja lähti Hyvinkäältä suoraan kotiinsa. Tänään oli voittanut uuden kuskinsa viikon tutustumisen jälkeen heidän ensimmäisissä yhteisissä kisoissaan joten onnea sinne!

Pilkku avoimessa 120cm-luokassa. Kuva www.elliheimonen.kuvat.fi

Camu kiihdyttelee 110cm-luokan kakkoseksi.

Luka nuorten hevosten 90-100cm-luokassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti