torstai 2. kesäkuuta 2016

Kuuma!

Pelkkää paistetta ja kärpäsiä! On niin lämmin että luulen sulavani tässä aivan juuri ja hevoset mahdollisesti myös. Olen unohtanut kokonaan kirjoitella blogia kun olen nauttinut noista elukoista ihan livenä. Eilen päästettiin Shokki (kauhukakara), Juri (vanha herrasmiesponi) ja Kale (ystäväni 2v herraspoika) laitumelle, voi sitä onnea! Pari rundia ne juoksi vaan onnesta soikeena laitumen ympäri ja sitten pää heinikkoon. Ikävä kyllä mulla on nyt varakone jolla ei oikein kuville voi tehdä kummempia joten tässä pari kuvaa kamerasta napattuna. Myöhemmin sitten kunnollisia kuvia.

Toi mun ääliö on kyllä aivan uskomattoman kaunis poika! :)
Tätä onnea!
Pilkku sai myös ihkaoman ruohikkotarhan meidän takapihalta. Juha oli tosi tosi iloinen, uskotteks? ;)
Hepat on ollut yötä ulkona nyt jo monta yötä, kaikki ottaa sen rennosti ja tuntuvat olevan kovasti tyytyväisiä. Päivisin otan ne välillä sisälle suojaan paahteelta koska kaikissa tarhoissa ei ole kunnollista varjoa. Onneksi jokainen on juonut tosi hyvin :) Tässä kirjoittamattomassa välissä ollaan käyty parit kilpailut kaikilla elukoilla, ei mitään suurta menestystä mutta aivan hyviä ratoja tullut. Viime viikonloppuna oltiin Ypäjällä, urani huipulla hyppäämässä yheksänkymmentä senttiä sekä lauantaina että sunnuntaina. Oli oikeasti tosi hauskaa, tuo poni menee niinku ihan mitä vaan ihan mistä vaan ja sai siitä hyvästä kaksi ruusuketta. Luka hyppäsi molempina päivinä huomattavasti rennommin, sunnuntaina vähän liikaakin mentiin väliin etiäpäin :D Tykkään siitä kyllä ihan valtavasti ja onneksi alustavasti on sovittu ensivuodeksikin siitä mulle kisakaveri. Pari kivaa kuvaa sain tutulta kuvaajalta, Leena Kahisaarelta:
Huomenna konkaritammojen kanssa suunnataan Karin valmennukseen, vihdoinkin! :) Saadaan vähän vinkkejä sunnuntain Ainon kisoja varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti