perjantai 30. syyskuuta 2016

Valmistautumista hallikisoihin

Syksy on saapunut ja hallikausi alkanut. Meillä se alkaa nyt ensimmäinen päivä lokakuuta Hyvinkäällä, poikien ja Camun kanssa. Tässä on pidetty kahden viikonlopun kisatauko jonka aikana Urhon selkä on saatu taas hyväksi (huomasin ettei ollut oma itsensä, tark. satula, ei hyvä, satula vaihtoon, hierontaa ja paljon jumppaa) ja Kimoakin hierottiin. Kimolla ei sen suurempia ollutkaan kuin lihasten kasvusta johtuvia jännityksiä. Camu kävi Espoossa hammashuollossa ja todennäköisesti sen pitäisi nyt muuttua paljon paremmaksi, Pilkulla on myös nyt hammashommat kesken eli hampaanpoistoprosessi meneillään. Camu, Kimo ja Urho myös rokotettiin tässä välissä.

Hevoset on mennyt nyt paljon pellolla (pl. Kimo, liian hurjaa touhua yleensä, mieluummin maastoilen) mikä on kyllä tehnyt lihaksille tosi hyvää, kaikki menee niin mielellään ja innoissaan pellolla että lisätyt pitkät liikkeet tulee kuin itsestään. Urhon selkääkin se varmasti auttoi paljon. Luka 5v on löytänyt uusia ulottuvuuksia pellolla, kyllä venyy ja paukkuu ja joustaa kroppakin joka suuntaan. Tähän mennessä kaikki läheltä piti-tilanteet ratsastajan selässä killumisen kannalta on kuitenkin päättyneet iloisesti.


Jiihaa mahtavaa!

Nyt on alkanut virallisesti myös syksyn sateet eli kentällä on kivaa ja maneesikateus potee pahana. Onneksi Emppu toi poninsa talliin, ratsastusseura on iso plussa! Tulee mentyä vaikkei ihan inspiroisikaan kastua. Emppu on nyt ollut nyt kutakuinkin kuukauden päivät meillä ja kävi kisoissakin puolentoista vuoden tauon jälkeen. Olin kovasti ylpeä 80cm neljännestä sijasta ja 90cm ensimmäisestä ei-sijoittuneesta ja jännitin varmasti enemmän katsomossa kuin omissa kisoissa :)

Tänä aamuna kun kerrankin olin ajan kanssa tekemässä aamutallia, kodikkaan kaunista :)

Urhosta hyvä kuvankaappaus ennen selänhoitoa, aatelkaas miten se nyt hyppää kun satulakin istuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti