torstai 16. helmikuuta 2017

Urho tuli takaisin

Edellispäivänä Urho tuli meille taas kautta varten, olen jo ihan innoissani päästessäni kilpailemaan taas sen kanssa :) Se on sellainen hevonen millä minä näen paljon ruusukkeita tulevaisuudessa mikäli kaikki menee kuten toivotaan (terveydellisesti, koulutuksellisesti..). Tullessaan hän oli kovasti pöhnässä kun omistajat toivat sen suoraan hampaanpaikkauksesta joka sille viime syksynä varattiin. Siellä oli heti ensimmäisessä kuolaimen takana olleessa hampaassa hampaan pohjaan saakka ulottunut reikä mikä varmasti vaikeutti paljon ratsastettavuutta. Toivotaan siis että nyt helpottaisi ja Urhollakin tietysti paljon miellyttävämpää. Ratsastan sen huomenna ensimmäisen kerran kun paikkauksesta tuli pari päivää kuolainvapaata :)

Ensimmäiset kilpailutkin on katsottu, Kimon pitäisi mennä 26.2. Huittisiin hyppäämään 100cm ja 110cm. Luka voisi periaatteessa muuten tulla mutta haluan vielä hypätä treeneissä lisää, sillä on kyllä ollut todella kiva fiilis selkään ja intoa hypätä. Ei viitsi kiirehtimällä pilata, kausi on kuitenkin niin alussa vielä. Maaliskuussa kuitenkin jo. Camusta en vieläkään tiedä aloittaako se edes kautta, ihan kivasti se on pieniä hypännyt kotona mutta luulen että hypätköön nyt vielä jonkun aikaa ja jos siltä näyttää että pysyykin hyvänä niin otan sen jonnekin kisoihin mukaan, mutten millään usko että ainakaan kovin pian. Olen jo aika vahvasti kallistunut siihen että se varsotetaan tänä vuonna, joten voipi olla ettei kisoja enää tule. Urhon kanssa täytynee ensin hypätäkin ennenkuin mennään mihinkään, se on kyllä liikkunut ja tehnyt paljon kouluratsastusta koko talven omistajillaan muttei hypännyt.

Urhon kanssa on aina hauskaa

Camu hyppäsi minirataa viime sunnuntaina:

Grand old lady got to jump a little bit too 😘 #Caracas #smalljumps

Henkilön Katrin Jokinen (@bisnessroopeankka) jakama julkaisu

Samoin Luka:

Lukan vuoden ensimmäiset ratameiningit ☺️ #LastUnicorn #6yo #fwb #suchafineyoungman 😘 #happyhorse

Henkilön Katrin Jokinen (@bisnessroopeankka) jakama julkaisu

Kenttä on edelleenkin pysynyt hyvänä (mitä on tämä onni jota harvoin talvella kokee??) joten hepat on liikkuneet hyvin. Luka oli oikeen todella näppärä eilen puomitehtävissä, voi vitsi olin tyytyväinen. Hyvin helpolla kahdella puomilla saatiin ''32'' eri variaatiota kun vaihdeltiin vähän teitä yms. Kimolla on iskostunut päähän joku ''vain nopeat elävät''-tyyppinen teema joten sen kanssa on saanut oikein ratsastaa. Eilen hän muuttui sirkushevoseksi kun kentällä oli pieni musta poni jota hän pelkää. Hää pörisi mennessään ja ravissa oli ihan edottomasti sellaisia Totilas-viboja. Totilas palautui ihan tavan pallopääksi ku hän laukassa teki sellaisen kummallisen takavasen-tyyppisen tieratkaisun kun hän säikähti että poni tulee kohti, olkoon että oli melkein kentän mitta matkaa. Tuntui siltä että hevonen oli sataprosenttisesti hallinnassa. Emppu ratsasti Camulla myös puomitehtäviä, hää ratsasti niin hyvin ja sai Camun oikeasti töihin, oli ihanaa katsoa miten hyvin Camu viihtyy Empun kanssa :)

Tässä Mikki Hiiren näköisessä simppelissä tehtävässä on paljon eri mahdollisuuksia

Edit. Ei hitsi, ei Kimo taidakaan olla menossa Huittisiin kun minä olen unohtanut anoa kisaluvan! Kerrankin, siis kerrankin mulla on hevosen vuosimaksu maksettu (ongelma kyllä siinäkin, maksu näkyy SRL-numerolla muttei uudella Hippoksen rek. numerolla joten katsotaan ehtiikö se oikealle tunnustukselle) ja rokotukset kunnossa ja Kimokin terve niin sitten unohdin tuon. No, KMR:n Crista oli huippu ja laittoi sen maksulapun mulle max. 10min siitä kun sen äsken pyysin ja heti maksoin joten katsotaan ehtiikö ensi keskiviikoksi (VIP) päivittymään :) Toivotaan ainakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti