maanantai 16. lokakuuta 2017

Kimon kisakausi

Tämä kisakausi on mennyt pitkälti vain Kimon kanssa kisatessa ja kokemusta hankkiessa, sen kehittyminen on ollut hienoa mutta muuten mitenkään mielenpainuva ei vuosi 2017 ole ollut :) Voisi kuvailla välikaudeksi kun vain rakennetaan ja kuntoutetaankin hevosia. Aikaa ei blogin kirjoittamiselle ole ollut juurikaan, mutta katsotaan jos ehtisin päivitellä enemmän.

Näyttää siltä että marraskuussa kisoihin saattaisi tulla Kimon lisäksi myös Camu, mahdollisesti Urhokin. Kovasti hyvin ovat menneet nyt. Pilkkukin palaa marraskuun puolivälin jälkeen radalle, koulukisoihin ja ratsastajana hänen omistajansa :) Camu on ollut sivussa ihan aikapulan takia, tällä kertaa tämän kauden kisakatkos ei ole johtunut terveysongelmista. Kun tavoitteita ei sen kanssa siinä mielessä enää ole ja työelämä ja muut hevoset on vieneet kaiken ajan on Camun liikutus ollut puolieläkeläisen tasolla.

Kimon kanssa ollaan kerätty ratarutiinia koko kausi 100-110cm tasolla, ollaan päästy siihen pisteeseen että virheet johtuvat lähinnä ratsastajasta ja hevonen ajattelee itse puhtaasti menoa. Ensi kaudella on ollut puhetta nostaa tasoa jos kaikki jatkuu hyvin. Nyt viikonloppuna oltiin Tampereella hyppäämässä edellä mainitut luokat, metrissä Herra Huu hyppäsi suvereenisti puhtaasti esteet mutta tein yhden pienen voltin saadakseni paketin kasaan suuremman hypyn jälkeen. Ikävää hevoselle kun ratsastaja vie mahdollisuudet ruseteille. Haluan kuitenkin saada aikaiseksi kestävää kehitystä Kimon kanssa ja siinä mielessä neljä virhepistettä ei haittaa lainkaan sen sijaan että olisin tehnyt mahdollisesti huonon hypyn kiirellä turhaan, kun pelissä ei ole mikään mestaruus vielä hyvään toviin :) Kympissäkin Kimpson oli satasella mukana, harjoiteltiin sujuvampaa tempoa aikaluokassa mutta säilytettiin suurehkot tiet vielä toistaiseksi. Yksi puomi tipahti kun rentouduin turhan luottavaiseksi matkalla. Kimo kyllä korjasi hienosti seuraavalla esteellä ja ihan selkeästi osasi lyödä kaasua kohti maaliviivaa, ei tarvinnut kahdesti käskeä :D

Herra Kimo hyppäämässä hymyillen pienemmässä luokassa, kuvan © Krista Rostén

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti