perjantai 23. helmikuuta 2018

Pikkuhiljaa valmistaudutaan taas kauteen

Kauhea kiire arjessa on pyyhkinyt blogin pidon aikalailla olemattomaksi. Vähän ikävä tänne kirjoitusta kuitenkin on koska mun suosikkihommaa kuitenkin on hevosista jauhaminen ja paasaaminen. Viime vuoden loppukesästä lähtien työelämä on vienyt ison osan jaksamisesta ja keskittymisestä mutta nyt olen löytänyt kivan työn jossa myös aion pysyä, mukavilla työajoilla ja joka niin sanotusti tekee myös harrastuksesta helpompaa.

Hevosia on edelleen talli täynnä kuten aina, kaikki on perusterveitä ja vaativat liikuntaa niin että sosiaalinen elämä on ohi ja vilkutti mennessään (that's fine). Kisoihin edelleen tähtääviä on sitten vähemmän, Kimo, hyvin todennäköisesti Urho sekä Chaos, 6v fwb ruuna joka on nyt tammikuusta alkaen meillä ollut. Olisi kiva myös päästä nyt jo nelivuotiaalla ja ruunatulla Shokki the Manilla loppukaudesta tutustumaan minikisoihin, mutta katsellaan sitä sitten. Tällä hetkellä se on ratsutettavana Tampereella Marshalleilla (ihan loistavia, suosittelen!) ja sen kanssa tehdään hitaasti kun hän nyt on vähän tollanen turkulainen. Chaos on heidän hevonen, vaihdettiin ne nyt toistaiseksi päittäin, että molemmat hyötyy.

Tepa toivon mukaan varsoo toukokuun alussa, ihan hirveän jännää! Sieltä edelleen odotellaan kimoa tammaa, eli rautias tuleva ruuna todennäköisesti tulossa. Caracas vaatii vähän hammashoitoa taas, muutenkin puolieläkeläisen virka on hällä jatkunut leppoisasti.

Tässä Chaos, kiva ja fiksu hevonen, tuntuu hypätessä siltä että on oikeasti laadukas. Rakennetaan voimaa ja kokemusta, toivon että pysyy tallissa ainakin tovin:

#Chaos 😊

Henkilön Katrin Jokinen (@bisnessroopeankka) jakama julkaisu

Oltiin maneesilla tällä viikolla, napattiin kokonaiset viisi hevosta mukaan, sujui ihan vanhalla rutiinilla onneksi. Itse ratsastin kolme, tässä mitä rakensin maneesiin:

Nyt on ollut aivan uskomattoman hyvät kelit olla maneesiton, meillä on kenttä hyvä ja peltoa olen koittanut hyödyntää mahdollisimman paljon. Lanattiin pellon pohja tasaiseksi (uskokaa tai älkää!) ennen pakkasia, että olisi mahdollisimman turvallinen. Hankiliikunnasta on ollut suuresti hyötyä, varsinkin juoksutuksen jälkeen hevosten takaosat ovat liikkuneet aivan eritavalla kun ovat saaneet kunnolla käyttää itseään ilman ratsastajaa.

Trying to tire his crazy ass 🙄 not an easy job!

Henkilön Katrin Jokinen (@bisnessroopeankka) jakama julkaisu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti