torstai 5. huhtikuuta 2018

2018 kausi startattu

Uskaltauduin menemään kisoihin lähes puolenvuoden tauon jälkeen (hups). Aloitettiin kausi Ypäjä Easter Showlla Kimon kanssa viime lauantaina, hypättiin metri ja kymppi. Kyllä jännitti! Siis aivan törkeästi. Ei pelottanut koska mulla on loistava tätiratsu, mutta jännitti! Niin Kimoakin, ennen ensimmäistä luokkaa en meinannut päästä selkään ja verkassa kävi vähän sääliksi muita ratsukoita kun aina estettä ennen Kimo löi pienemmän vaihteen ja esteen jälkeen meni aina pikku tovi kunnes sain taas päätösvallan. Mutta ilman sen kummempia problematiikkoja muuten.

Olen kerännyt pennoset kasaan ja käynyt nyt joka viikko valmennuksessa Kimpsonin kanssa joka näkyy, ollaan löydetty ratatempo ja kunnon laukka kun hypätään. Ensimmäisessä luokassa varsinkin, pilli soi ja mehän mentiin. Huoli pois kun nyt laukataan, hahahaa. Ei tyylipuhdas, juostiin äkkiä rata läpi kun kaikki kattoo ja meillä oli kiire. Tuli siellä hyviä hyppyjä eikä hevosessa ollut mitään vikaa, minä vaan unohdin kontrollin ja menin, ihan siis selkeästi jännitys kostautui :D

© Leena Kahisaari

Toisen luokan verkassa mun tätiratsu oli taas oma itsensä, sain käveltyä ihan pitkinkin ohjin ja hallinta hyppysissä. Ei unohdettu kuitenkaan hyvää etenemistä, ratakin oli sujuva ja hyviä hyppyjä, sarjalla Kimo teki pienen hipaisun b-osalle joka siitä sitten kolahti, toinen puomi tippui kun hypättiin seitsemäs este iisosti pois kaarteesta ja seuraava este tuli sitten jokseenkin syliin kun en ollut siinä kartalla. Viimeisenä ollut kaareva linja kuitenkin sujui super hienosti joten siitä jäi onnistunut fiilis. Eli nokka pystyyn ja lisää kisoja.

© Leena Kahisaari

Eilen oltiin taas Kimolla ja Chaoksella Karin valmennuksessa Anivetin tiloissa. Chaos oli ihan superhieno ja ymmärsin paljon lisää sen kanssa tekemiseen. Kimo suorittaa munsta kivan varman tuntuisesti koko ajan ja on kiva ratsastaa, eilen aika iloinen ja vahvahkokin aluksi. Loppuhypyissä tuntui jo melko kevyeltä itseltään. Nälkä kasvaa enkä tyydy enää siihen että päästään yli, pitää mennä paremmin. Mikä oikein onkin, ja on ihan huippua että voin keskittyä kehittymään kun on hyvä ja luotettava hevonen, ei tarvitse olla huolissaan siitä että meneekö se. Kimpson on ihana :)

I think we have a star in the making here ⭐️ #younghorse #willbeamazing

Henkilön Katrin Jokinen (@bisnessroopeankka) jakama julkaisu

Loputkin hevoset porskuttaa mutta eivät vaan ole nyt käyneet missään maailmalla :) Seuraavat kisat Kimolle on kaavailtu 22.4. ja Chaoksellakin joku pienempi luokka jo kolkuttelee ovella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti